Service en Milieu

Jabo Automaterialen levert niet alleen de service waarbij de juiste onderdelen op de juiste plek komen, maar net zo belangrijk is dat de afgedankte materialen op de juiste wijze worden afgevoerd.

Oude banden
Voor elke verkochte nieuwe band wordt er een extra heffing berekend van euro 1,50. Deze heffing komt via onze leveranciers weer terecht bij RecyBEM B.V. en de Vereniging Band en Milieu. Met dit fonds worden de oude en versleten banden bij ons weggehaald en weer recycled. Tegelijk met de levering van nieuwe banden halen wij net zoveel oude banden bij u op, of u neemt de oude banden mee als u nieuwe komt halen. Bij Jabo Automaterialen haalt Granuband B.V. de door u afgedankte oude banden op, en recycled ze weer tot andere producten.

Oude accu's
Ook de oude accu's kunnen door ons bij u worden opgehaalt , of u neemt deze mee als u een nieuwe accu koopt. Deze sloop accu's worden door ons verzamelt in een speciale sloopaccubak. Een vergunninghouder zorgt voor de afvoer naar een gecertificeerde recycle punt. Omdat de afvoer kosten worden vergoed door de opbrengst van het schroot is deze dienstverlening gratis.

Heeft u de afvoer van oude banden en schroot accu's liever zelf in de hand, dan is dat geen enkel probleem. Indien u bij ons klant bent dan brengen wij u graag in contact met de gecertificeerde instanties zodat u dit ook zelf kan regelen.

Top pagina Service en Millieu
Terug naar de Home page

Like ons
op Facebook