Gereedschap voor in de Werkplaats en Industrie.

Goed gereedschap is onontbeerlijk om onderdelen en benodigdheden efficient te monteren. Of het nu om automobielen gaat machines en apparaten, electrische instalaties en zelfs voor in de bouw hebben wij een betaalbaar en kwalitatief eerste klas assortiment.

Onze merken: Handgereedschappen van o.a. Sonic, Hazet, Kukko, Channellock. Special automotivetools van Midlock en Laser. Heuer bankschroeven, Zeca slanghaspels, Parat koffers, Hitachi electrische powertools, GYS acculaders en lastoestellen van Helvi, Ingersolrand pneumatisch enz...

Een groot deel van ons assortiment en ook equipment bieden wij aan via onze online webshop www.toolclub.nl. en www.betergereedschap.nl. Makkelijk online te vergelijken en direct te bestellen. Regelmatig zijn er interessante aanbiedingen in werkplaatskarren met en zonder inhoud. Op dit moment kunnen wij zelfs een kar leveren compleet met handgereedschappen van af 499,00 ex btw. (Gratis thuis geleverd) Wij leveren via Toolclub zelfs internationaal binnen Europa.
Klik op de onderstaande Toolclub banner indien u de inhoud van onze online webshop wilt onderzoeken. U zal versteld staan van het assortiment en de superlage prijzen. Let op! Alle prijzen zijn netto exclusief btw.

Top pagina gereedschap
Terug naar de Home page.

Like ons
op Facebook