Zomer en Winter banden van Minerva.

Jabo levert banden die in de rechter kollom staan. Bridgestone, Continental, Debica, Dunlop, Falken, Firestone, Fulda, Gislaved, BFGoodrich, Goodyear, Hankook, Sava, Kleber, Michelin, Pirelli, Semperit, Uniroyal, Vredenstein.

Ons huismerk is MINERVA.

Klik op de afbeeldingen voor alle informatie over de beschikbare maten.

Minerva wordt geimporteerd door één van de grootste importeurs en mede ontwikkelaars van Europa. In samenwerking met twee grote fabrikanten in Korea en China is er een breed en interessant maten pakket samengesteld. De profielen zijn volledig ontwikkeld voor de Europese markt waarbij de kwaliteit een belangrijk uitgangspunt is. De prijsstelling is zeker gezien deze superieure kwaliteit bijzonder attractief gesteld. Minerva is en blijft daardoor zeer competitief ten aanzien van andere merken.

De Profielen van Minerva. (klik op een profiel voor een vergroting)


Jabo Automaterialen levert autobanden voor:
  • Personenautobanden
  • Bestelwagenbanden
  • 4x4 autobanden
  • SUVautobanden
  • Vrachautobanden(Op aanvraag)
Neem contact met ons op, en laat u informeren over de mogelijkheden, kwaliteit en scherpe prijzen van Minerva, en alle andere merken autobanden van ons leverings assortiment.

In welke Europeese landen zijn winterbanden verplicht, en inwelke landen niet.
De Vaco heeft een handige kleurenkaart gemaakt waarin u dit precies kan controleren.

Hieronder kan u twee pdf file's downloaden met een schema waarin staat wat de verplichtingen per land zijn inzake het rijden met of bij u moeten hebben van Winterbanden en sneeuwkettingen (Bron vermelding: VACO)

VERPLICHTING VOOR BEDRIJFSWAGENS VERPLICHTING VOOR PERSONENAUTO'S

Top van de banden pagina.
Terug naar de Home page.

Like ons
op Facebook